Pāvela Globa horoskops 2023. gadam visām zodiaka zīmēm

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa pastāstīja, kas zodiaka apļa pārstāvjus sagaida 2023. gadā, vēsta fedpress.ru.

 

Džentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar eksperta prognozi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auna 2023. gadā pavērsīsies jauni apvāršņi un perspektīvas. Īpaši labvēlīgs periods ir gada pirmā puse, norāda Pāvels Globa.

Šis ir sasniegumu, karjeras izaugsmes un pelnītu balvu laiks. Gada otrajā pusē iespējamas kardinālas izmaiņas personisko attiecību sfērā, kā arī pārcelšanās uz citām pilsētām un valstīm, slēdzot līgumus ar ārvalstu partneriem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Visu 2023. gadu Vērsis būs spriedzē un gaidīs kaut ko sliktu. Ir ļoti svarīgi visu rūpīgi pārdomāt un pieiet saviem uzdevumiem atbildīgi, pretējā gadījumā sekas būs letālas.

Uztveriet katru izaicinājumu un likteņa pārbaudījumu nopietni, iesaka astrologs. Ja visu darīsi šādi, tad gada beigās būtiski pieaugs tava autoritāte, ievērojami uzlabosies arī materiālā labklājība un sociālais stāvoklis.

LASI VĒL: Bīstamākās dienas: magnētisko vētru grafiks 2023. gada janvārī

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņus 2023. gadā būtiski ietekmēs divas milzu planētas – Jupiters un Saturns. Daudzi tipiski zīmes pārstāvji var justies slikti un pasliktināt finansiālo labklājību.

Šī iemesla dēļ ne visas idejas un plāni būs jūsu spēkos. Bet galvenais ir rūpēties par savu veselību, nevis saasināt problēmu.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem 2023. gads būs priecīgs un veiksmīgs. Pirmajā puslaikā būs jāpieņem daži izaicinājumi un jāpārvar likteņa “soļi”.

Bet jums veiksies vislabākajā iespējamajā veidā, un, pateicoties tam, jūs varēsit paaugstināt savu profesionalitāti un uzlabot savu materiālo labklājību.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment